Tasty&Healthy Tomat Chutney

En venninna gjorde den originale versjonen av denne Chutney og Jeg bare elsket det! Jeg viste ikke at det var en Tomat chutney en gang, jeg har bare hørt om Mango chutney før. Jeg sa til meg selv: Lucy du trenger å lage den sunne versjonen av den slik at du kan spise så mye du vil!

Så, her er det :)

Tasty&Healthy Tomat Chutney


Ingredienser:

4 tomater
1 løk
2 hvitløk fedd
4 ss sukrin eller stevia
1 ts kanel
4 ss eple cider eddik
1/8 ts salt
1 ts spisskummen
1 ts oregano


Slik gjør du det:

Hakk tomater, løk og hvitløk.

Ta de i en gryte på lav varm med resten av ingredienser.

La det koke i 30 - 40 min med lokken på. Rør ca. hver 5 min.

Når de er klare bruk hånd mikseren til å lage en krem.


Dette er perfekt som salat dressing, dip, med kjeks og ost, til knekkebrød med pålegg, etc.


Ha en sunn dag!

Tasty & Healthy by Lucy